fbpx
June 8, 2012

Kempen & Co

Kempen & Co is een Nederlandse merchant bank met een internationale reputatie. Vanaf de Amsterdamse Zuidas leveren 480 medewerkers gespecialiseerde financiƫle dienstverlening aan institutionele beleggers, ondernemingen en vermogende particulieren. Alle kennis en ervaring is toegespitst op vier kernactiviteiten:

  • Vermogensbeheer
  • Securities
  • Corporate Finance
  • Investments

Onze focus ligt op specifieke producten en diensten op het gebied van onroerend goed, life sciences en small- en midcaps. We doen niet alles, maar wat we doen, doen we goed!

Binnen de kernactiviteiten kennen we diverse meewerk- en afstudeerstages. Een goede mogelijkheid om in de praktijk kennis te maken met Kempen. We zoeken enthousiaste en ondernemende starters vanuit diverse studierichtingen. Denk aan economie, econometrie en bedrijfskunde. Ook technische studies kunnen goede aanknopingspunten bieden, zolang je ons maar kunt overtuigen van je affiniteit met en passie voor financiƫle markten.

We nemen deel aan diverse recruitmentevenementen, en organiseren zelf inhousedagen. En natuurlijk is er de jaarlijkse masterclass van Kempen & Co: twee dagen en een nacht je hersens laten kraken! Op die momenten krijg je de kans om het beste uit jezelf naar boven te halen en stevig in debat te gaan met onze junior en senior professionals. Op deze manier kun je zelf ervaren wat er in het professionele leven bij een merchant bank allemaal op je af kan komen. En wij krijgen een voorproefje van jouw kennis en kunde.

Kempen & Co is een open organisatie, een broedplaats van talent en een toonbeeld van servicegericht ondernemerschap. Onze bank is een bank waar we trots op zijn. Dat laten we zien en voelen bij alles wat we doen. We combineren Angelsaksische kwaliteitsnormen met Nederlands ondernemerschap: gedreven, ondernemend, eerlijk en deskundig.

De selectieprocedure voor stages of startersfuncties bestaat uit meerdere gesprekken met professionals van de betreffende afdeling. Voor meer informatie, klik hier.