fbpx
August 30, 2012

Deutsche Bank

Internationale omgeving
Werken bij Deutsche Bank betekent werken bij ‘s werelds meest toonaangevende zakenbank met ruim 24 miljoen klanten in meer dan 70 landen. Juist nu, in turbulente tijden, laat Deutsche Bank zien hoe groot de meerwaarde is van solide dienstverlening voor de zakelijke markt.

Ook in Nederland waar we onze dienstverlening sterk uitbreiden en het bedrijfsleven een nieuw perspectief bieden. Je werkt in een internationale omgeving, met de beste systemen en doordachte processen. Een omgeving waarin je je kunt ontwikkelen en waarin kennis delen centraal staan. Hiervoor hebben we een uitgebreid pallet aan trainings- en ontwikkelmogelijkheden.

Hoog ambitieniveau
Deutsche Bank wil de beste commercial en investment Bank van Nederland worden. Daarvoor zoeken we ‘agile minds’; mensen die scherpzinnig en flexibel kunnen inspelen op de continu veranderende markt. Mensen die doordachte oplossingen kunnen leveren aan onze klanten. Het is een kwestie van mentaliteit en betrokkenheid, bij collega‘s, bij onze klanten, onze sociale en maatschappelijke omgeving. ‘Passion to perform’ dat is onze manier van zakendoen.

Wij zoeken
Wij zijn altijd op zoek naar gedreven mensen, met een ‘agile’ mind, die net die extra stap willen zetten om doelstellingen te behalen: kortom, met een Passion to Perform.

Ervaringen van onze collega’s
Wil je weten hoe medewerkers Deutsche Bank ervaren? Bezoek dan onze internationale careers website: www.db.com/careers.