fbpx
January 11, 2016

ABN AMRO

ABN AMRO bedient retail, private banking en corporate banking klanten met een primaire focus op Nederland en met selectieve activiteiten in het buitenland. In Nederland wordt klanten een uitgebreid en compleet pakket aan producten en diensten aangeboden via omni-distributiekanalen waaronder geavanceerde mobiele applicaties en internetbankieren. ABN AMRO beschikt over gedegen financiële expertise en uitgebreide kennis van vele bedrijfstakken.

Studeren kun je, maar hoe zit het met werken? Tijdens een stage bij ABN AMRO leer je jezelf goed kennen, en de bank natuurlijk ook. Met hulp van je nieuwe collega’s ervaar je hoe het is om in een grote, zakelijke organisatie te functioneren. Je ontdekt wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Werk genoeg; wat maak jij ervan?

Waardevolle werkervaring opdoen

ABN AMRO staat midden in de samenleving. Je vindt ons hoofdkantoor aan de Zuidas in Amsterdam, en onze bankkantoren door heel Nederland. Ook zitten we in de broekzak van heel veel mensen, als app op hun telefoon. Er is ontzettend veel te doen, dus kunnen we je hulp goed gebruiken. Daarom zoeken we enthousiaste en talentvolle studenten die vier tot zes maanden lang waardevolle werkervaring willen opdoen. Dat kan op twee manieren:

Meewerk-stage

Je vindt ons hoofdkantoor aan de Zuidas in Amsterdam, en onze bankkantoren door heel Nederland. Ook zitten we in de broekzak van heel veel mensen, als app op hun telefoon. Er is ontzettend veel te doen, dus kunnen we je hulp goed gebruiken. Daarom zoeken we enthousiaste en talentvolle studenten die vier tot zes maanden lang waardevolle werkervaring willen opdoen. Als je in het derde of vierde jaar van het mbo, hbo of wo zit, wordt het tijd om je handen uit de mouwen te steken. Voor de schermen, erachter of midden in de business. Waar je ook werkt en wat je ook doet: je krijgt vanaf de eerste dag verantwoordelijkheid.

Zo solliciteer je

Al onze stages vind je in de vacaturebank. Solliciteren is heel simpel: zie je een stage die goed bij je past, upload dan je cv en een motivatiebrief. We nemen snel contact met je op.